Point S: popolna storitev za vaše vozilo

Zaupajte strokovnjakom Point S, kjer bomo v celoti poskrbeli za vaše vozilo!

V Point S vam zagotavljamo popolno storitev na področju pnevmatik in vulkanizerstva: nakup, premontaža in uravnoteženje pnevmatik. Poleg tega pa bomo poskrbeli tudi za servis vozila, tako da boste od nas odšli zadovoljni in brez stresa.

Rich text

Prodaja pnevmatik in vulkanizerstvo

Strokovnjaki v Point S vam bodo pomagali izbrati pnevmatike, ki najbolj ustrezajo vašim zahtevam in pričakovanjem. Tudi po opravljeni montaži vam zagotavljamo popolno storitev, s čimer se bo življenjska doba pnevmatike podaljšala.

 

Vzdrževanje in popravilo vozila

Poleg celovite storitve na področju pnevmatik je Point S specialist tudi za hitri servis vozil – tako za preventivne preglede kot za mehanična popravila. Ko ste vozilo pripeljali na zamenjavo pnevmatik, naročite strokovnjaku še hitri preventivni pregled vozila. Če bo ugotovil, da je določen del okvarjen, se to lahko kmalu zgodi ali da v vozilu primanjkuje določene tekočine (olje, antifriz … ipd.), vas bo o tem obvestil in skupaj se bosta dogovorila, kdaj naj to nepravilnost odpravi (takoj ali ob naslednjem obisku). V Point S smo usposobljeni tudi za najbolj zahtevne mehanične in kleparske/ličarske posege.

 

Vulkanizerske storitve za tovorna in kmetijska vozila

V Point S poskrbimo za vse vrste pnevmatik, ne glede na vozilo. Nekateri centri Point S so specializirani tudi za menjavo pnevmatik za tovorna in kmetijska vozila. Podrobneje si o tem lahko preberete v nadaljevanju.

Point S v okolici
Najbližje vam