Point S – popoln servis za vaše vozilo!

Point S je specializiran za vulkanizerske in servisne storitve za vsa vozila. Zakaj ne bi izkoristili prednosti, ki vam jo servisni centri Point S ponujajo? Združite zamenjavo oziroma nakup novih pnevmatik s servisom in tako časovno prihranite ter se od nas odpeljete popolnoma brez skrbi.

Rich text

Servis izpušnega sistema

Naši tehnično usposobljeni strokovnjaki vam bodo svetovali in opravili popravilo oziroma zamenjavo dela ali celotnega izpušnega sistema. Ta je pomemben za pravilno delovanje motorja vašega vozila, ekološko ustreznost ter tehnično brezhibnost. 

 

Servis zavornega sistema

Zavorni sistem je ključnega pomena za varno vožnjo. Ne glede na vzrok vašega obiska v servisni delavnici, je priporočljivo, da strokovnjak vsakič preveri zavorni sistem vašega vozila. V primeru kakršnih koli pomanjkljivosti ali napak vam bomo ustrezno svetovali in predlagali najboljšo rešitev. 

 

Vzdrževanje in popravilo klimatskih naprav

Klimatska naprava v vozilu zahteva redno vzdrževanje. S tem se izognemo večjim okvaram in stroškom. Naši centri Point S so opremljeni in usposobljeni za popoln servis klimatske naprave. 

 

Menjava olja

Redna menjava olja in oljnega filtra agregatu zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Zaupajte našim strokovnjakom, ki vam bodo znali svetovati in izbrati najbolj primerno olje za motor vašega vozila. 

 

Menjava blažilnikov

Strokovnjaki v naših servisih Point S so usposobljeni za diagnosticiranje in popravilo vseh vrst težav, povezanih z vzmetenjem vozila. Če med vožnjo občutite pretirano nihanje vozila, nemirnost ali se vozilo med vožnjo kakor koli nenavadno obnaša, ne čakajte in čim prej obiščite servis. 

 

Tehnični pregled vozila

Da se boste na redni tehnični pregled vozila odpravili brez skrbi, obiščite enega od naših Point S servisov po vsej Sloveniji. Vozilo bomo pregledali in vam ob ugotovljenih morebitnih napakah ustrezno svetovali ter vam predstavili rešitve za odpravo teh napak. Vse za popolno izkušnjo – brez stresa!

 

Poiščite svoj najbližji servisni center Point S!

Nasveti za vzdrževanje vozil
Oglejte si več vsebin
Da bo vaše vozilo čim dlje brezhibno delovalo, upoštevajte spodnje nasvete !