Point S - mreža specialistov za pnevmatike in vzdrževanje avtomobilov

Point S je vodilna svetovna neodvisna mreža prodajalcev pnevmatik in vzdrževanja avtomobilov, prisotna v 51 državah na 5 celinah, s 6.233 prodajnimi mesti. Sestavljajo ga različni strokovnjaki, ki bodo v najkrajšem času poskrbeli za vsa vprašanja vzdrževanja avtomobila. V Sloveniji nas povezuje podjetje Špan d.o.o., ki je nosilec licence Point S za Slovenijo. 

Rich text

Zgodovina

Znamka Point S je bila ustanovljena leta 1971 v Franciji. Po izvedbi celovite študije v štirih državah in opazovanju, da splošna javnost zelo malo ve o "strokovnjakih za pnevmatike", se je nekaj neodvisnih podjetnikov odločilo, da bodo sodelovali pri promociji svojega poklica in strokovnega znanja v industriji pnevmatik.

Ustvarjanje Point S je bilo torej posledica izjemne ideje, še posebej za tisti čas. Od samega začetka je Point S imel pristop osredotočen na potrošnika, medtem ko so se večina nastajajočih združenj trudila le centralizirati nakupovanje.

V skladu s filozofijo ustanoviteljev je NEODVISNOST od avtomobilske industrije temelj mreže Point S.

Rich text

Globalno vzdrževanje avtomobila brez stresa:

  • Vse storitve vzdrževanja vozil na enem mestu. 
  • Razumemo vaše potrebe.
  • Velika pokritost po vsem svetu.
  • Nepristranska priporočila, neodvisna od proizvajalcev pnevmatik in avtomobilske industrije.
  • Analiza specifičnih potreb in iskanje najboljše rešitve za te potrebe.
  • Poštena, transparentna in brezstresna storitev.

Najbližji center Point S

Rich text

Vrednote

Kje bi bili kateri od nas brez vrednot? Na srečo imamo kar nekaj teh!

Human*

*Človečnost
smo osebni, dostopni, topli, prijazni, prizemljeni, nasmejani.

Pri Point S se vsak odnos s stranko začne z iskrenim pozdravom. Gre za poslovanje med ljudmi. Cilj vseh naših članov Point S je ohraniti zelo tesen in oseben odnos z vsako stranko, da nam bodo zaupali svoja vozila in ostali zvesti znamki Point S. Kljub naši globalni prisotnosti se trudimo ohraniti človeške vrednote v celotnem našem omrežju.

Empathetic*

*Empatičnost
razumevamo, spoštujemo, skrbimo, smo preprosti, lahko razumljivi.

Razumevanje specifičnih potreb naših strank je osnovna dejavnost pri Point S. To nam omogoča, da predlagamo najprimernejšo rešitev za njihovo posebno vožnjo in vozilo ter zagotovimo brezskrbno izkušnjo za vsakega posameznega kupca.

Zaupanja vredni

Smo pošteni, zanesljivi, integritetni, odgovorni, odgovorni, verodostojni, transparentni, odkriti.

Pri Point S je zaupanje osnova vsakega odnosa s stranko. Kot strokovnjaki poznamo potrebe naših strank. Ponudba ustrezne, odkrite in brezskrbne storitve je naša najvišja prednost. Trudimo se biti čim bolj transparentni glede cen in storitev ter svoje storitve nudimo po pošteni ceni.

Strokovni

Smo izkušeni, kvalificirani, uveljavljeni, kompetentni, strokovni, motivirani, prizadevni, inovativni.

Vsi člani Point S so uveljavljeni lastniki servisnih delavnic, ki že dlje časa delujejo v panogi in se lahko zanesejo na leta izkušenj. Preko omrežja naši člani redno prejemajo usposabljanja, strokovno znanje se izmenjuje tudi preko meja in cilj je implementirati najnovejše tehnologije v panogo. Vse to z namenom zagotavljanja visoke kakovosti v vseh naših centrih. 

Rich text

Stopite v stik z nami

Imate vprašanje v zvezi z našim delovanjem ali želite postati del mreže Point S? Stopite v stik z nami preko spodnjega obrazca.

Point S v okolici
Najbližje vam