Vse najboljše znamke pnevmatik

Na spletu naročite najboljše znamke pnevmatik za vaše vozilo (avtomobil, tovornjak, 4x4...). Izbirate lahko med širokim naborom pnevmatik premium in srednjega razreda (Michelin, Continental….). Letne gume, zimske gume ali celoletne pnevmatike.

Rich text

NAKUP PNEVMATIK NA SPLETU: ZNAMKE AVTOMOBILSKIH PNEVMATIK ALI ZA VSA VOZILA

Pri Point S, vam nudimo vse najboljše znamke pnevmatik po najboljši ceni. Ne glede na to, ali vas zanimajo pnevmatike Michelin, pnevmatike Goodyear, pnevmatike Bridgestone, pnevmatike Continental, pnevmatike Pirelli, pnevmatike Yokohama, pnevmatike Dunlop ali pnevmatike BFGoodrich, vam bodo v vašem servisu  Point S namestili vaše najljubše avtomobilske pnevmatike.

Kot strokovnjak za pnevmatike ponujamo široko paleto pnevmatik za vse proračune, od vrhunskih do nizkocenovnih pnevmatik. Na voljo je tudi veliko različnih dimenzij avtomobilskih pnevmatik, pnevmatik za motorna kolesa, pnevmatie za traktorje, pnevmatik za kombije, pnevmatik za tovorna vozila in pnevmatik 4x4. Ne glede na vaše potrebe in letni čas boste našli znamko pnevmatik, ki vam ustreza. Za več informacij spodaj kliknite znamko pnevmatike po vaši izbiri in naročite pnevmatike na spletu.

Point S v okolici
Najbližje vam
Rich text

ODKRIJTE VSE NAŠE ZNAMKE PNEVMATIK: OD ZNAMK PNEVMATIK PREMIUM DO SREDNJEGA RAZREDA

ALI LAHKO NAMESTITE PNEVMATIKE RAZLIČNIH BLAGOVNIH ZNAMK?

Nobena zakonska obveznost ne velja za namestitev istih znamk pnevmatik na sprednji in zadnji del vašega vozila. Na svojem avtomobilu lahko uporabljate različne znamke pnevmatik. Čeprav ni pomembno, katero znamko pnevmatik namestite na svoje vozilo, vam za optimalno varnost in zmogljivost priporočamo namestitev iste blagovne znamke, velikosti, dezena tekalne plasti, indeksa nosilnosti in stopnje hitrosti na sprednji in zadnji strani.

KATERE SO PREMIUM PNEVMATIKE?

Pnevmatike Premium so dražje, vendar imajo gumene zmesi odlične kakovosti, ki podaljšajo življenjsko dobo pnevmatike. Proizvajalci premium pnevmatik prav tako veliko vlagajo v to, da vam zagotovijo najboljše pnevmatike, pri čemer si prizadevajo za učinkovitost porabe goriva, učinkovitost na mokrih cestah ali zmanjšanje zavorne poti.

Na voljo so  pnevmatike Goodyear, pnevmatike Michelin, pnevmatike Continental, pnevmatike Bridgestone, pnevmatike Dunlop oz pnevmatike Pirelli v trgovini  s pnevmatikami Point S v vaši bližini.

KATERA JE DOBRA ZNAMKA PNEVMATIK SREDNJEGA RAZREDA?

 

Blagovne znamke pnevmatik srednjega razreda so cenejše od blagovnih znamk premium pnevmatik, vendar še vedno ponujajo odlično zmogljivost. So dobra alternativa z dobrim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. Pri Point S vam lahko montiramo naslednje pnevmatike srednjega razreda: Pnevmatike Point S , Avon pnevmatike, Firestone pnevmatike, Yokohama pnevmatike, Hankook pnevmatike in Uniroyal pnevmatike.

NASVETI NAŠIH STROKOVNJAKOV POINT S

KAKO IZBRATI PRAVE PNEVMATIKE ZA VAŠ AVTO? 

Namestitev pravih pnevmatik za vaše vozilo je zelo pomembna, saj bo izboljšala učinkovitost porabe goriva, pospeševanje, zavorni sistem in s tem vašo varnost. Če preverite svoj trenutni komplet pnevmatik in priročnik za vaš avto, lahko dobite glavne informacije, ki jih potrebujete za izbiro najboljših pnevmatik za vaš avto, kot so velikost pnevmatik, znamka pnevmatik ali ime proizvajalca. Poskrbite za nakup ustreznih avtomobilskih pnevmatik. Vaša lokalna izpostava vam bo z veseljem svetovala, če bo potrebno.  

KAKO PREPOZNATI KAKOVOSTNE PNEVMATIKE?

Kakovostne pnevmatike bodo trajale dlje, bodo zelo stabilne in učinkovite, proizvajajo nizek hrup in prihranijo gorivo. To lahko ugotovite tako, da preverite tekalno plast pnevmatike, da vidite zmes, ki jo uporablja proizvajalec avtomobila. S poslušanjem hrupa vaših pnevmatik vam bo dal tudi nekaj namigov.

KAKO IZBEREM ZNAMKO PNEVMATIKE?

Se sprašujete, katere so najboljše znamke pnevmatik za avto? Najboljše pnevmatike za vozilo so tiste, ki se najprej ujemajo z znamko in modelom vašega vozila. Na bočnici vašega trenutnega kompleta pnevmatik boste našli trenutno znamko in velikost pnevmatike. V priročniku vašega avtomobila boste našli tudi nekaj navedb o tem, katere pnevmatike potrebujete za svoje vozilo.

KAKO DOLGO ZDRŽIJO POPOLNOMA NOVE PNEVMATIKE?

Odvisno je od vašega načina vožnje, števila prevoženih kilometrov na leto in znamke avtomobilskih pnevmatik, ki jih uporabljate. Za pnevmatike Premium je večja verjetnost, da bodo zdržale dlje kot druge znamke pnevmatik. Dejansko so gumene zmesi na vrhunskih pnevmatikah odlične kakovosti in so narejene tako, da kupcem nudijo boljšo življenjsko dobo pnevmatike. Popolnoma nove pnevmatike zdržijo v povprečju 20.000 milj za sprednje pnevmatike in 50.000 milj za zadnje pnevmatike. Če pa opazite, da so vaše pnevmatike izrabljene pred priporočenimi kilometri, čim prej pojdite v najbližjo trgovino s pnevmatikami, saj je lahko nevarno.