Dunlop v Point S

Rich text

Vedno zrejo v prihodnost

Že več kot 125 let jih žene vztrajna predanost zmogljivosti in inovacijam. Zato vedo, kaj je potrebno za izdelavo visokozmogljivih in vrhunskih pnevmatik za navdušene voznike.
Njihova zgodba se je začela z inovativnim trenutkom – v Belfastu na Severnem Irskem leta 1888, ko je John Boyd Dunlop izumil pnevmatiko, napolnjeno z zrakom. Od takrat se ime Dunlop povezuje s pomembnimi dosežki na področju tehnologije pnevmatik – in z visoko zmogljivostjo, ki jo stranke pričakujejo.
Ne glede na to, ali gre za vožnjo po cesti ali po dirkalni stezi, se lahko pohvalimo z dosežki, ki potrjujejo trdo delo.

 

Inovativnost

  • 1962 – Dunlop odkrije akvaplaning, revolucionarno inovacijo, ki je omogočala, da pnevmatike ohranijo oprijem na mokrih cestah pri visokih hitrostih.
  • 1972 – Dunlop uvede tehnologijo RunOnFlat, ki omogoča nadaljevanje vožnje tudi po razpočenju pnevmatike.
  • 2014 – Dunlop razvije tehnologijo Noise Shield, ki je zasnovana za občutno zmanjšanje hrupa vozila do 50 %*.

 

Za užitek v vožnji

Bolj občutite cesto, boljši nadzor imate. Z boljšim nadzorom lahko odkrijete nove ravni zmogljivosti. Takrat postane vožnja pravi užitek.
Ta potreba po premikanju mej zmogljivosti je navdih pri izdelavi vsake pnevmatike Dunlop. Prizadevajo si voznikom zagotoviti kar največji občutek nadzora, najsi gre za pnevmatike, ki zmagujejo na dirkah, ali pnevmatike za priljubljene modele vozil za široko potrošnjo.
Ker slovijo po zmogljivosti, so pnevmatike del serijske opreme vodilnih avtomobilskih proizvajalcev – zato tudi nenehno predstavljajo nove tehnologije pnevmatik, ki povečujejo učinkovitost, nadzor nad vozilom in užitek v vožnji.

 

Strast do zmogljivosti

Od izdelave prve pnevmatike pred več kot 125 leti so nenehno razvijali novo tehnologijo pnevmatik. Še vedno premikajo meje ter uporabljajo s trudom pridobljeno znanje in izkušnje za vedno boljše proizvode.
Strast do zmogljivosti jih je vodila k uvajanju inovacij in oblikovala ugled zmagovalne znamke. Rezultati raziskav so vidni v celotni ponudbi proizvodov.
Blagovna znamka Dunlop bo vedno znana po vodilni tehnologiji pnevmatik, saj bodo stalno iskali nove načine, kako pri voznikih vzbuditi vznemirljiv občutek nadzora in zmogljivosti.

 

Kje lahko kupite zimske pnevmatike Dunlop?

Letne pnevmatike Dunlop so na voljo samo v centrih Point S. Poiščite svoj najbližji servisni center Point S e rezervirajte svoj termin