Rich text

O znamki Fulda

Podjetje Fulda si prizadeva in želi, da bi vsak voznik, ki uporablja pnevmatike Fulda, vedel, da se lahko na visoke zmogljivosti teh pnevmatik povsem zanese. Želijo, da bi vsak njihov izdelek izpolnjeval merila, ki so jih zastavili ustanovitelji podjetja in ki jih že več kot stoletje vodijo na poti inovacij. Zato prav vsaka nova pnevmatika, ki jo razvijejo, prestane nič manj kot 50 strogih testov najpomembnejših vidikov zmogljivosti.

Pri Fuldi izdelujejo pnevmatike že več kot sto let in v tem času so se uvrstili med najbolj priljubljene znamke na nemškem trgu. Ta uspeh temelji na etičnem vodilu, da je kupec vedno in povsod na prvem mestu. Zato menijo, da si vsi vozniki zaslužijo vrhunske zmogljivosti po zmerni ceni in občutek, da se lahko na svoje pnevmatike zanesejo v vsakem trenutku, v vsakih razmerah.

 

Verjamejo v kakovost

Zato vsaka Fuldina pnevmatika združuje dosežke več kot stotih let nemške tehnične odličnosti.

 

Verjamejo v standarde

Zato na vsaki novi zasnovi pnevmatike uporabijo pristop 3/15/50, strogo določen postopek testiranja, ki zagotovi, da je vsaka Fuldina pnevmatika primerna za svoj namen.

 

Verjamejo v pravo razmerje med ceno in zmogljivostmi

Zato Fuldine pnevmatike visoke zmogljivosti nimajo visokih cen in zato vam pnevmatike iz našega programa pnevmatik z dolgo življenjsko dobo in majhno porabo goriva služijo dlje ter prihranijo denar pri vsakem obisku črpalke.

 

Verjamejo v inovativnost

Zato je zgodovina znamke Fulda zgodovina mejnikov in zato so tudi v skupini Goodyear še vedno pionirji, kar zadeva tehnološke preboje.

 

Verjamejo v pametno vožnjo

Zato imajo pobude na področju varnosti, denimo Laser Check in Pressure Check, pomembno vlogo pri opozarjanju na nujnost ustrezne skrbi za pnevmatike – za vožnjo brez skrbi.

 

Verjamejo v premikanje mej

Zato izdelujejo pnevmatike za terenske pustolovščine in zato so si zamislili letni preskus vzdržljivosti Fulda Challenge v divjini kanadskega Jukona.

 

Verjamejo v svojo prihodnost

Zato širijo kakovost in ekonomičnost pnevmatik Fulda na nova tržišča ter vedno več evropskim voznikom omogočajo pametno izbiro – izbiro pnevmatik Fulda.

 

Verjamejo v "korak več"

Zato pnevmatike odlikuje vrhunsko ravnovesje med zmogljivostmi, kakovostjo in gospodarnostjo. Zato uporabniki Fulde zaupajo serviserjem, prodajalcem in podpornemu osebju.

 

Kje lahko kupite zimske pnevmatike Fulda?

Letne pnevmatike Fulda so na voljo samo v centrih Point S. Poiščite svoj najbližji servisni center Point S e rezervirajte svoj term