Point S: popolna storitev za vaše vozilo

Zaupajte strokovnjakom Point S, kjer bomo v celoti poskrbeli za vaše vozilo!

V Point S vam zagotavljamo popolno storitev na področju pnevmatik in vulkanizerstva: nakup, premontaža in uravnoteženje pnevmatik. Poleg tega pa bomo poskrbeli tudi za servis vozila, tako da boste od nas odšli zadovoljni in brez stresa.

 

Prodaja pnevmatik in vulkanizerstvo

Strokovnjaki v Point S vam bodo pomagali izbrati pnevmatike, ki najbolj ustrezajo vašim zahtevam in pričakovanjem. Tudi po opravljeni montaži vam zagotavljamo popolno storitev, s čimer se bo življenjska doba pnevmatike podaljšala.

 

Vzdrževanje in popravilo vozila

Poleg celovite storitve na področju pnevmatik je Point S specialist tudi za hitri servis vozil – tako za preventivne preglede kot za mehanična popravila. Ko ste vozilo pripeljali na zamenjavo pnevmatik, naročite strokovnjaku še hitri preventivni pregled vozila. Če bo ugotovil, da je določen del okvarjen, se to lahko kmalu zgodi ali da v vozilu primanjkuje določene tekočine (olje, antifriz … ipd.), vas bo o tem obvestil in skupaj se bosta dogovorila, kdaj naj to nepravilnost odpravi (takoj ali ob naslednjem obisku). V Point S smo usposobljeni tudi za najbolj zahtevne mehanične in kleparske/ličarske posege.

 

Vulkanizerske storitve za tovorna in kmetijska vozila

V Point S poskrbimo za vse vrste pnevmatik, ne glede na vozilo. Nekateri centri Point S so specializirani tudi za menjavo pnevmatik za tovorna in kmetijska vozila. Podrobneje si o tem lahko preberete v nadaljevanju.

Poiščite
Point S centri v Sloveniji Poišči svoj najbližji center Point S
No stress with PointS
 • icon-tire1509973988.png
  OBLJUBA 1

  Point S mreža združuje najboljše strokovnjake na področju vulkanizerstva in servisiranja vozil, s konkurenčnimi cenami, garancijo na opravljene storitve in transparentno storitvijo v skladu z mednarodnimi standardi.

 • icon-quality1509973987.png
  OBLJUBA 2

  V Point S boste deležni vrhunske storitve menjave pnevmatik, svetovanja in servisa, ne glede na to, kateri Point S boste obiskali

 • icon-chrono1509973987.png
  OBLJUBA 3

  V Point S se zavezujemo, da celoten proces menjave pnevmatik na vašem ne bo trajal dlje kot eno uro (od sprejema v delavnico)!

Nalagam. Prosimo počakajte
Point S z uporabo piškotkov optimizira zasnovo in delovanje naše spletne strani. Če nadaljujete z obiskom naše spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o naših piškotkih in kako jih uporabljamo. Nadaljuj