Pnevmatike za motorna kolesa in skuterje

pneu_moto1526302352.jpg

Pnevmatike so ključne pri varnosti na cesti – še posebej na motornem kolesu. V Point S poskrbimo za pnevmatike vseh vrst motornih koles in skuterjev.

 

Če so pnevmatike stare ali poškodovane, ne zagotavljajo potrebne varnosti in pravilnega občutka med vožnjo. Poskrbite za svojo varnost in obiščite enega od naših centrov Point S, kjer bomo strokovno poskrbeli za vaše vozilo:

 • Preverili ustrezen pritisk v pnevmatikah
 • Uravnotežili pnevmatike
 • Zamenjali olje
 • Preverili in po potrebi zamenjali zavore
 • In vse ostalo …

 

Popravilo motorskih pnevmatik

Predrta pnevmatika nas vedno preseneti ob najbolj neprimernem času. Čeprav obstajajo kiti za hitro popravilo pnevmatik, svetujemo, da se s poškodovano pnevmatiko čimprej oglasite pri strokovnjaku, ki jo bo pravilno popravil oziroma po potrebi svetoval zamenjavo z novo. 

 

Ustrezen pritisk v pnevmatikah

Da bo pnevmatika čim dlje služila svojemu namenu in vam zagotavljala varno prevožene kilometre z dvokolesnikom, poskrbite, da bo v njej vedno dovolj pritiska. Poleg tega upoštevajte nasvete za pravilno zaviranje – tudi slednje namreč vpliva na nepravilno in prehitro obrabo pnevmatike.

 

Kdaj zamenjati pnevmatike?

 • Vedno bodite pazljivi na indikator obrabljenosti (TWI), ki se nahaja na boku gume (tik ob tekalni površini). TWI je majhen trikotnik, ki označuje obrabo in kdaj zamenjati pnevmatiko. Čim obla površina doseže oznako TWI, jo morate zamenjati.
 • Posebej bodite pozorni tudi na neenakomerno obrabo; ta označuje nepravilnost pri uravnoteženju pnevmatike, vzmetenju ali morebitne ostale nepravilnosti. V vsakem primeru pa jo morate zamenjati.

 

Da boste varno na poti, se oglasite v enem od centrov Point S in se dogovorite za termin, kjer bomo vaše kolo pregledali in vam ustrezno svetovali glede pnevmatik in ostalega vzdževanja.

Point S vam želi srečno vožnjo!

 

Poiščite svoj najbližji servisni center Point S!

No stress with PointS
 • icon-tire1509973988.png
  OBLJUBA 1

  Point S mreža združuje najboljše strokovnjake na področju vulkanizerstva in servisiranja vozil, s konkurenčnimi cenami, garancijo na opravljene storitve in transparentno storitvijo v skladu z mednarodnimi standardi.

 • icon-quality1509973987.png
  OBLJUBA 2

  V Point S boste deležni vrhunske storitve menjave pnevmatik, svetovanja in servisa, ne glede na to, kateri Point S boste obiskali

 • icon-chrono1509973987.png
  OBLJUBA 3

  V Point S se zavezujemo, da celoten proces menjave pnevmatik na vašem ne bo trajal dlje kot eno uro (od sprejema v delavnico)!

Nalagam. Prosimo počakajte
Point S z uporabo piškotkov optimizira zasnovo in delovanje naše spletne strani. Če nadaljujete z obiskom naše spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o naših piškotkih in kako jih uporabljamo. Nadaljuj