SPLOŠNI POGOJI UPORABE

I/ TOČKA

Šteje se, da je vsak uporabnik tega spletnega mesta prebral pogoje uporabe, ki so stalno dostopni na naslednjem naslovu https://www.point-s.si/. Sprejemanje pogojev uporabe je popolno in se nanaša na vse pogoje uporabe, ki tvorijo nedeljivo celoto. Uporabniki nimajo možnosti, da se sami odločijo za sprejetje le dela splošnih pogojev ali za vpis rezervacije. 
Vsak uporabnik, ki ne sprejme pogojev uporabe, mora nujno in brez odlašanja prenehati z brskanjem po spletnem mestu: https://www.point-s.si/

 

II/ OPIS SPLETNE STRANI

Naslednje spletno mesto https://www.point-s.si/ je namenjeno predstaviti podjetja POINT S in zlasti uporabnikom omogočiti:

 • poznati vrednosti in filozofijo mreže POINT S,
 • poznati izdelke in storitve, ki jih POINT S prodaja, kot tudi njegova različna prodajna mesta,
 • najti najbližje prodajno mesto in / ali, prodajno mesto s prodajo izdelkov in storitev, ki jih zanimajo ali jih bo verjetno zanimalo,
 • omogočiti uporabnikom, da se naročijo na novice in na igre ki jih ponuja POINT S.

Noben izdelek in  / ali storitev, ki jo opisuje POINT S, se ne prodaja prek spletnega mesta https://www.point-s.si/ ampak izključno preko prodajnih mest.

 

III/ SPREMEMBE – RAZVOJ SPLETNE STRANI 

Pogoje uporabe lahko POINT S spremeni kadarkoli, zlasti v primeru tehničnih in / ali zakonskih sprememb ali ob uvedbi novih storitev in / ali nove funkcionalnosti.

Uporabnik mora redno preverjati pogoje uporabe in se strinja, da bo v primeru neodobravanja prenehal z brskanjem po spletnem mestu.

 

IV/ INTELEKTUALNA LASTNINA

To spletno mesto in vsi elementi, ki ga sestavljajo, so izključna last POINT S in z njo povezana podjetja, odvisno od primera, in jih ureja https://www.point-s.si/ in mednarodna zakonodaja o pravici intelektualne in industrijske lastnine. 

Vsako kopiranje, razmnoževanje  ali ekstrakcija spletnega mesta kot celota ali v eni od njegovih sestavnih delov je prepovedano in predstavlja ponarejanje 
Vsako reproduciranje, zastopanje, sprememba, objava, prenos, popačenje, skupno ali delno ene od sestavnih delov spletne strani, so strogo prepovedana, ne glede na uporabljeni postopek in podporo.

 

V/  OSEBNI PODATKI

Obiščite našo stran o zasebnosti in piškotkih.

 

VI/ SPOR

V primeru spora ali nastalega zahtevka od uporabnika ali POINT S, v zvezi z uporabo spletnega mesta in / ali v primeru težav v zvezi z razlago ali izvedbo pogojev uporabe, se stranke prizadevajo rešiti spor po mirni poti.

V primeru trajnih nesoglasij, se vsak spor, ki lahko nastane med strankami spada pod izključno pristojnost prisojnih sodišč.

Poiščite
Point S centri v Sloveniji Poišči svoj najbližji center Point S
No stress with PointS
 • icon-tire1509973988.png
  OBLJUBA 1

  Point S mreža združuje najboljše strokovnjake na področju vulkanizerstva in servisiranja vozil, s konkurenčnimi cenami, garancijo na opravljene storitve in transparentno storitvijo v skladu z mednarodnimi standardi.

 • icon-quality1509973987.png
  OBLJUBA 2

  V Point S boste deležni vrhunske storitve menjave pnevmatik, svetovanja in servisa, ne glede na to, kateri Point S boste obiskali

 • icon-chrono1509973987.png
  OBLJUBA 3

  V Point S se zavezujemo, da celoten proces menjave pnevmatik na vašem ne bo trajal dlje kot eno uro (od sprejema v delavnico)!

Nalagam. Prosimo počakajte
Point S z uporabo piškotkov optimizira zasnovo in delovanje naše spletne strani. Če nadaljujete z obiskom naše spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o naših piškotkih in kako jih uporabljamo. Nadaljuj