Poiščite svoj najbližji servisni center Point S

Poiščite

Iščete vulkanizerja ali kakovostnega serviserja za vaše vozilo?


Point S je vodilna mreža neodvisnih vulkanizerjev in serviserjev, ki nudi širok nabor storitev s področja vzdrževanja vozil in vulkanizerstva: nakup, menjavo in hrambo pnevmatik, optično nastavitev podvozja, preventivne preglede vozila in popoln servis vozila z garancijo. 
V centrih Point S poskrbimo tudi za vaše motorno kolo ali kolo z motorjem, tovorno vozilo ali kmetijsko mehanizacijo. 
V Point S Slovenija vam na 11 različnih lokacijah zagotavljamo vrhunsko storitev in najboljše proizvode številnih blagovnih znamk pnevmatik in platišč. 

Servisni center
No stress with PointS
 • icon-tire1509973988.png
  OBLJUBA 1

  Point S mreža združuje najboljše strokovnjake na področju vulkanizerstva in servisiranja vozil, s konkurenčnimi cenami, garancijo na opravljene storitve in transparentno storitvijo v skladu z mednarodnimi standardi.

 • icon-quality1509973987.png
  OBLJUBA 2

  V Point S boste deležni vrhunske storitve menjave pnevmatik, svetovanja in servisa, ne glede na to, kateri Point S boste obiskali

 • icon-chrono1509973987.png
  OBLJUBA 3

  V Point S se zavezujemo, da celoten proces menjave pnevmatik na vašem ne bo trajal dlje kot eno uro (od sprejema v delavnico)!

Nalagam. Prosimo počakajte
Point S z uporabo piškotkov optimizira zasnovo in delovanje naše spletne strani. Če nadaljujete z obiskom naše spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o naših piškotkih in kako jih uporabljamo. Nadaljuj