Pridružite se nam!

Uspeh poslovnega modela, ki mu sledi mreža Point S, je rezultat pravilne strategije in ravnotežja med neodvisnostjo naših članov in sledenju mednarodnim smernicam in visokim standardom. Ne glede na to, da je mreža Point S globalna, so naše zaveze lokalne, naši člani pa na trgu delujejo samostojno in se v nobenem primeru ne odrekajo svoji zgodovini in ustvarjeni prepoznavnosti.
Sledimo našim načelom:

 • Strast do podjetništva,
 • Neomejen vir izkušenj, ki si jih člani z vsega sveta neprenehoma izmenjujemo,
 • Stalen stik s člani mreže,
 • Izobraževanja, srečanja in vzdrževanje najvišjega nivoja kakovosti storitev.

 

S pridružitvijo k mreži Point S ne boste izgubili neodvisnosti, temveč pridobili znanje, izkušnje in dostop do ekskluzivnih produktov ter povečali svoj obseg poslovanja. Svojim članom zagotavljamo:

 • Pomoč pri uvajanju visokih standardov storitev,
 • širok asortiman izdelkov,
 • Pravilno ravnotežje med neodvisnostjo in članstvom v mreži, ki prinaša zgolj in samo pozitivne izkušnje.

 

Če bi tudi vi radi postali član mreže Point S, izpolnite spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možne m času.

Kdo upravlja z vašimi podatki
Z vašimi podatki upravlja:
• POINT S DEVELOPMENT, delniška družba, registrirana na Lyon Trade and Companies Register pod številko 491 028 627 in s sedežem na Rue Curie 9 v Lyonu, Francija.
• ŠPAN d. o. o. kot nosilec franšize Point S za Slovenijo, s sedežem na Tržaški cesti 547, Brezovica Pri Ljubljani. Skrbnika oziroma upravljalca podatkov lahko kontaktirate na: Claude Couillec - [email protected]
Zbiranje podatkov
Podatki, ki se zbirajo, so: ime in priimek, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka. Pravne podlage obdelave osebnih podatkov in nameni obdelave
1. Obdelava osebnih podatkov za potrebe izvajanja storitev Podjetje Špan d.o.o. obdeluje zbrane osebne podatke posameznikov za namene izvajanja storitev ter za spremljanje zadovoljstva strank (vključno z reklamacijami) in vodenja kontaktov s posameznikom prek različnih kanalov.
2. Obdelava osebnih podatkov na podlagi privolitve stranke Obdelava osebnih podatkov lahko temelji tudi na konkretni privolitvi posameznika, ki Špan d.o.o. omogoča uporabo njegovih osebnih podatkov za namene, opredeljene v privolitvi, in sicer za: " prejemanje splošnih novic, in sicer o novostih, ugodnostih, ponudbah, vabila na dogodke, vabila za sodelovanje v nagradnih igrah ter vabila za sodelovanje pri anketiranju in raziskavah; " prejemanje prilagojenih ponudb naših produktov in storitev ter ostalih novosti, ugodnosti, vabila na dogodke, vabila za sodelovanje v nagradnih igrah in vabila na servise, in sicer za izvajanje segmentacije. " prejemanje osebno prilagojenih ponudb, in sicer bo Špan d.o.o. na osnovi individualne analize nakupovalnih navad, preteklih nakupov, vaših zanimanj in osebnih lastnosti (zlasti analize in vrednotenja, odpiranja elektronskih oglasov, klikov na ponujene linke, slikovnega materiala) in anketiranja oblikovali vaš osebnostni profil in temu primerno oblikovali ponudbo storitev za vas. V primeru, da posameznik ne poda privolitve za izvajanje zgoraj naštetih namenov obdelave osebnih podatkov, ga poda delno ali soglasje (delno) prekliče, bo Špan d.o.o. takšnega posameznika obveščala le v primerih in v obsegu dane privolitve oziroma na načine, ki jih dovoljuje veljavna zakonodaja (npr. splošno obveščanje, izpolnjevanje obveznosti glede obveščanja o produktu oz. storitvi, ki jo stranka uporablja).
Zagotavljanje storitev ni pogojena s podajo privolitve. Podaja privolitve je prostovoljna in v kolikor se posameznik odloči, da je ne želi podati oz. jo kasneje prekliče, to v nobenem primeru ne zmanjšuje pravic, izhajajoč iz poslovnega razmerja oz. za posameznika to ne predstavlja dodatnih stroškov oz. oteževalnih okoliščin. Prejemniki podatkov: Zbrane podatke obdelujejo pooblaščene osebe. Podatke lahko posredno ali neposredno posredujemo podjetjem, ki delujejo pod okriljem Point S v državi naročnika, ki je podatke podal, ali jih posredujemo podjetjem, ki takšne podatke uporabljajo za izboljšanje svoje storitve. Hramba osebnih podatkov Obdobje hrambe osebnih podatkov je odvisno od podlage obdelave in namena obdelave posamezne kategorije osebnih podatkov. Osebni podatki se hranijo le toliko časa, kolikor je to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so se zbirali ali nadalje obdelovali. Osebni podatki se po izpolnitvi namena obdelav, če ne obstaja druga pravna podlaga ali če je to potrebno za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov, zbrišejo, uničijo, blokirajo ali anonimizirajo. Preklic privolitve posameznika Privolitev je dana za namene opredeljene v privolitvi in velja do preklica. Ko posameznik v delu ali v celoti prekliče svojo privolitev, Špan d.o.o. njegovih podatkov za ta namene, za katere je podal preklic, ne bo več uporabljala. Če želi posameznik preklicati privolitev, to lahko stori tako, da preklic pošlje prek spleta na [email protected]. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Posamezniki se lahko vedno "odjavijo" od prejemanja posameznih sporočil Špan d.o.o. in pooblaščenih partnerjev tudi preko komunikacijskega medija, na katerega so prejele določeno sporočilo. Povezava do odjave oz. informacija, kako odjavo realizirati, je v sporočilu. Zahteva posameznika po preklicu se bo zabeležila v sistemu in se začela uveljavljati nemudoma oziroma najkasneje 15 dni po prejemu.

No stress with PointS
 • icon-tire1509973988.png
  OBLJUBA 1

  Point S mreža združuje najboljše strokovnjake na področju vulkanizerstva in servisiranja vozil, s konkurenčnimi cenami, garancijo na opravljene storitve in transparentno storitvijo v skladu z mednarodnimi standardi.

 • icon-quality1509973987.png
  OBLJUBA 2

  V Point S boste deležni vrhunske storitve menjave pnevmatik, svetovanja in servisa, ne glede na to, kateri Point S boste obiskali

 • icon-chrono1509973987.png
  OBLJUBA 3

  V Point S se zavezujemo, da celoten proces menjave pnevmatik na vašem ne bo trajal dlje kot eno uro (od sprejema v delavnico)!

Nalagam. Prosimo počakajte
Point S z uporabo piškotkov optimizira zasnovo in delovanje naše spletne strani. Če nadaljujete z obiskom naše spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o naših piškotkih in kako jih uporabljamo. Nadaljuj