Point S v Sloveniji in v svetu

network

 

Mreža Point S, ki je od leta 2012 prisotna tudi v Sloveniji, je največja neodvisna mreža vulkanizerjev in serviserjev, ki deluje v 45 državah po vsem svetu. V več kot 5600 prodajnih mestih vam naši strokovnjaki pomagajo pri razrešitvi sleherne težave, povezane z vašim vozilom. Naše vodilo je: »Pozabite na stres, pridite v Point S!« Zato naše stranke vedno obravnavamo enako, ne glede na to, ali potrebujete velik in obsežen servis ali pa želite zgolj preveriti, če vaše pnevmatike še vedno ustrezajo strogim zakonskim in varnostnim zahtevam.


 

No stress with PointS
 • icon-tire1509973988.png
  OBLJUBA 1

  Point S mreža združuje najboljše strokovnjake na področju vulkanizerstva in servisiranja vozil, s konkurenčnimi cenami, garancijo na opravljene storitve in transparentno storitvijo v skladu z mednarodnimi standardi.

 • icon-quality1509973987.png
  OBLJUBA 2

  V Point S boste deležni vrhunske storitve menjave pnevmatik, svetovanja in servisa, ne glede na to, kateri Point S boste obiskali

 • icon-chrono1509973987.png
  OBLJUBA 3

  V Point S se zavezujemo, da celoten proces menjave pnevmatik na vašem ne bo trajal dlje kot eno uro (od sprejema v delavnico)!

Nalagam. Prosimo počakajte
Point S z uporabo piškotkov optimizira zasnovo in delovanje naše spletne strani. Če nadaljujete z obiskom naše spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o naših piškotkih in kako jih uporabljamo. Nadaljuj