Pogoji za sodelovanje v akciji "4life premium garancija".

Ponosni smo, da vam lahko ponudimo 4life premium garancijo. Ta velja za vse pnevmatike proizvajalcev Point S, TOYO TIRES in Pirelli. 

Na varnost, zanesljivost in zmogljivost pnevmatik bistvenovplivajo pogoji uporabe in vzdrževanja. Zato vam preko pooblaščene trgovske mreže PointS nudimo nadstandardne storitve, ki zagotavljajo varnost, zmogljivost in zanesljivost vaših pnevmatik.

Pogoji za sodelovanje v akciji "4life premium garancija":

1.  Pogoj za sodelovanje v "4life premium garancija" je nakup in montaža štirih pnevmatik znamke Point S, TOYO ali Pirelli za osebno ali SUV vozilo pri pooblaščenem partnerju Point S Slovenija.

2.  Za uveljavljanje "4life premium garancije" se je potrebno prijaviti preko spletne strani www.point-s.si in tako aktivirati 4life premium garancijo. Poleg prijave je potrebno priložiti tudi scan ali fotografijo računa o nakupu / montaži pnevmatik.

3. "4life premium garancija" velja eno leto od dneva nakupa / montaže pnevmatik in krije škodo in okvare, ki so posledica:

-  napak v proizvodnji in/ali materiala,

- nepopravljive škode, nastale zaradi normalne uporabe na cesti.

4. Situacije, v katerih se garancija razveljavi in poškodbe niso krite:

- neenakomerna in/ali nepravilna obraba zaradi mehanskih okvar vozila, uporaba okvarjenih in/ali neprimernih platišč, razlika med priporočenim in dejanskim tlakom polnjenja pnevmatik, večjih obremenitev vozila od tovarniško predpisanih, vleke priklopnika, katerega teža in/ali velikost presega omejitve, navedene v homologacijskem kartonu, nepravilne nastavitve podvozja vozila;

- poškodbe zaradi nepravilne in/ali dolgotrajne uporabe snežnih verig;

- poškodbe zaradi uporabe na tekmovanjih;

- poškodbe tekalne površine, ki jih je moč popraviti;

- poškodbe, ki so nastale ob namestitvi ali odstranitvi pnevmatike in/ali platišča;

- kraje ali poškodbe zaradi vandalizma;

- poškodb zaradi prometnih nesreč;

- poškodbe zaradi požarov ali naravnih nesreč;

- poslabšanja zaradi dolgotrajnega stika z olji, ogljikovodiki, topili, kislinami;

- če velikost pnevmatik, indeks nosilnosti in hitrostni indeks ne ustrezajo specifikaciji na homologacijskem kartonu vozila;

Zastopnik Point S Slovenija bo pri zamenjavi poškodovane pnevmatike upošteval preostalo globino profila pnevmatike in sicer po naslednji lestvici:

tabela
Zastopnik Point S Slovenija bo v primeru upravičenega garancijskega zahtevka zamenjal oz. odobril enkratno zamenjavo največ dveh pnevmatik. Odstotek oz. znesek doplačila se izračuna na podlagi računa ali cenika na dan, ki je naveden na garancijskem listu. Strošek montaže in uravnoteženja, ki je nastal zaradi zamenjave pnevmatik/e zaradi garancijskega zahtevka, nosi uporabnik.

Menjavo pnevmatik sme opraviti le pooblaščen partner servisne mreže POINT S Slovenija. Seznam serviserjev se nahaja na spletni strani www.point-s.si, lahko pa se obrnete tudi na tel. št.: 01/ 365 81 10.

S prijavo v akcijo "4life premium garancije" se kupec strinja s pogoji garancije.

Ljubljana, 1. 10. 2018

 

Poiščite
Point S centri v Sloveniji Poišči svoj najbližji center Point S
No stress with PointS
 • icon-tire1509973988.png
  OBLJUBA 1

  Point S mreža združuje najboljše strokovnjake na področju vulkanizerstva in servisiranja vozil, s konkurenčnimi cenami, garancijo na opravljene storitve in transparentno storitvijo v skladu z mednarodnimi standardi.

 • icon-quality1509973987.png
  OBLJUBA 2

  V Point S boste deležni vrhunske storitve menjave pnevmatik, svetovanja in servisa, ne glede na to, kateri Point S boste obiskali

 • icon-chrono1509973987.png
  OBLJUBA 3

  V Point S se zavezujemo, da celoten proces menjave pnevmatik na vašem ne bo trajal dlje kot eno uro (od sprejema v delavnico)!

Loading...Please wait
Point S z uporabo piškotkov optimizira zasnovo in delovanje naše spletne strani. Če nadaljujete z obiskom naše spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o naših piškotkih in kako jih uporabljamo. Nadaljuj