Point S 4life premium garancija

 

 

Zagotovite si Point-S 4life, brezplačno kasko zavarovanje na pnevmatike, iz udobja vašega doma!

Point-S 4life garancija zadovolji potrebe vsakega voznika, ne glede na to, kateri avtomobil vozi. Garancija omogoča enoletno jamstvo in krije škodo in okvare, ki so posledica napak v proizvodnji ali v materialu ter nepopravljive škode na pnevmatiki, nastale kot posledica običajne vožnje po cestah.

Garancijo je moč uveljavljati le v primeru nakupa in montaže pnevmatik v pooblaščenih prodajnih Point-S centrih. Garancija velja za pnevmatike znamke Point S Tyres, Toyo Tires, Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone, Firestone, Kumho, Goodyear, Sava, Fulda, Dunlop in Zeetex.

 

Aktivacija garancije

Splošni pogoji garancije

Poiščite
Point S centri v Sloveniji Poišči svoj najbližji center Point S
No stress with PointS
 • icon-tire1509973988.png
  OBLJUBA 1

  Point S mreža združuje najboljše strokovnjake na področju vulkanizerstva in servisiranja vozil, s konkurenčnimi cenami, garancijo na opravljene storitve in transparentno storitvijo v skladu z mednarodnimi standardi.

 • icon-quality1509973987.png
  OBLJUBA 2

  V Point S boste deležni vrhunske storitve menjave pnevmatik, svetovanja in servisa, ne glede na to, kateri Point S boste obiskali

 • icon-chrono1509973987.png
  OBLJUBA 3

  V Point S se zavezujemo, da celoten proces menjave pnevmatik na vašem ne bo trajal dlje kot eno uro (od sprejema v delavnico)!

Nalagam. Prosimo počakajte
Point S z uporabo piškotkov optimizira zasnovo in delovanje naše spletne strani. Če nadaljujete z obiskom naše spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o naših piškotkih in kako jih uporabljamo. Nadaljuj