Point S, prva neodvisna mreža vulkanizerjev in serviserjev

network

 

Point S je vodilna globalna neodvisna mreža vulkanizerjev in serviserjev. Mreža je bila ustanovljena leta 1971 v Franciji kot združenje vulkanizerjev, ki so kljub enotnemu nastopanju pred dobavitelji in kupci želeli ostati neodvisni in samostojni.
Vsak član mreže je „vulkanizer in serviser – specialist“, ki nudi celovito ponudbo pnevmatik (potniške, LT, moto, tovorne, industrijske, agro), vulkanizerske storitve (nastavitev podvozja, popravila pnevmatik, centriranje in montaža), servis vozil (menjava olja, zavor, amortizerjev, izpušnih sistemov), dodatno opremo in rezervne dele (platišča, akumulatorji, brisalci, hladilne tekočine …).
Ena od ključnih prednosti članstva v mreži Point S je tudi močna trgovska znamka pnevmatik (Summerstar in Winterstar) in rezervnih delov.
Mreža Point S je danes prisotna v več kot 41 državah po vsem svetu in ima več kot  5.500 poslovalnic. V Sloveniji smo odprli 11 centrov Point S, kjer vam nudimo najboljšo storitev in izdelke po konkurenčnih cenah.

 

NAŠA ZAVEZA

Pozabite na stres, pridite v Point S!
Vemo, da skrb za vozilo in njegovo vzdrževanje zahtevata veliko časa in denarja. Da z vozilom ne boste imeli težav in da vam skrb zanj ne bo povzročala nepotrebnega stresa, smo tu za vas strokovnjaki v centrih Point S. 

 

NAŠA VIZIJA

Skupaj smo močnejši! Zato smo združili moči z mednarodno mrežo neodvisnih vulkanizerjev in serviserjev, da lahko vam – našim strankam in kupcem – tudi v Sloveniji ponudimo najboljšo izkušnjo na področju vzdrževanja vozil in vulkanizerskih storitev. 
Uspeh poslovnega modela mednarodne mreže Point S se skriva v iskanju pravega ravnotežja med našim partnerji in smernicami mreže. 

No stress with PointS
 • icon-tire1509973988.png
  OBLJUBA 1

  Point S mreža združuje najboljše strokovnjake na področju vulkanizerstva in servisiranja vozil, s konkurenčnimi cenami, garancijo na opravljene storitve in transparentno storitvijo v skladu z mednarodnimi standardi.

 • icon-quality1509973987.png
  OBLJUBA 2

  V Point S boste deležni vrhunske storitve menjave pnevmatik, svetovanja in servisa, ne glede na to, kateri Point S boste obiskali

 • icon-chrono1509973987.png
  OBLJUBA 3

  V Point S se zavezujemo, da celoten proces menjave pnevmatik na vašem ne bo trajal dlje kot eno uro (od sprejema v delavnico)!

Nalagam. Prosimo počakajte
Point S z uporabo piškotkov optimizira zasnovo in delovanje naše spletne strani. Če nadaljujete z obiskom naše spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o naših piškotkih in kako jih uporabljamo. Nadaljuj