Lucky Days akcijska ponudba

Lucky Days

Za nakup pnevmatik za vsaj 2 pnevmatik Point S ali Goodyear na enem od naših prodajnih mest lahko poskusite srečo in osvojite zlati balon ali 10.000 € in/ali televizor! 

Za sodelovanje morate samo izpolniti obrazec za igro, ki je na voljo na vašem prodajnem mestu, in ga vstaviti v skrinjico, predvideno v ta namen.

Nato bo izveden žreb, ki bo določil dobitnika televizije in zlate žoge (ali plačilo 10.000 evrov po izbiri dobitnika nagrade).

Ne čakajte več in pojdite na eno od naših prodajnih mest Point S.

Veliko sreče!

 

*1 izžreban zmagovalec iz 14 sodelujočih držav za zlato žogo ali vsoto 10.000 EUR in 1 zmagovalec, ki ga je sodelujoča država izžrebala za osvojitev 1 televizijskega sprejemnika.

No stress with PointS
 • icon-tire1509973988.png
  OBLJUBA 1

  Point S mreža združuje najboljše strokovnjake na področju vulkanizerstva in servisiranja vozil, s konkurenčnimi cenami, garancijo na opravljene storitve in transparentno storitvijo v skladu z mednarodnimi standardi.

 • icon-quality1509973987.png
  OBLJUBA 2

  V Point S boste deležni vrhunske storitve menjave pnevmatik, svetovanja in servisa, ne glede na to, kateri Point S boste obiskali

 • icon-chrono1509973987.png
  OBLJUBA 3

  V Point S se zavezujemo, da celoten proces menjave pnevmatik na vašem ne bo trajal dlje kot eno uro (od sprejema v delavnico)!

Nalagam. Prosimo počakajte
Point S z uporabo piškotkov optimizira zasnovo in delovanje naše spletne strani. Če nadaljujete z obiskom naše spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o naših piškotkih in kako jih uporabljamo. Nadaljuj