Akcija: 

Point S Winterstar 4 zimske pnevmatike + darilo

Point S Winterstar 4 zimsko pnevmatiko smo razvili v sodelovanju z nemškim premium proizvajalcem. Pri tem so nas vodili trije glavni cilji: vrhunska kakovost po ugodni ceni, brezkompromisna zanesljivost in dolga življenjska doba. To je Winterstar 4, ki pokriva skoraj vse dimenzije potniških in kombi pnevmatik. Za učinkovitost porabe goriva in oprijem na mokri podlagi je prejela odlično oceno C/C*. Vse pnevmatike znamke Point S so izdelane v EU.

Zato obiščite enega od trinajstih Point S centrov v Sloveniji in se prepričajte o izjemni kakovosti pnevmatike Winterstar 4 ter o vrhunskih servisnih storitvah!

Ne zamudite izredne priložnosti: če boste pnevmatike Winterstar 4 kupili** do konca oktobra, vam bomo podarili odlične avto-predpražnike, da boste zares pripravljeni na zimo!

 

*Dimenzije 185/65R15; 195/65R15; 205/55R16

**Akcija velja ob nakupu kompleta (4 kosi) zimskih ali celoletnih pnevmatik Point S od 15. 9. do 31. 10. 2018.

 

Poiščite
Point S centri v Sloveniji Poišči svoj najbližji center Point S
No stress with PointS
 • icon-tire1509973988.png
  OBLJUBA 1

  Point S mreža združuje najboljše strokovnjake na področju vulkanizerstva in servisiranja vozil, s konkurenčnimi cenami, garancijo na opravljene storitve in transparentno storitvijo v skladu z mednarodnimi standardi.

 • icon-quality1509973987.png
  OBLJUBA 2

  V Point S boste deležni vrhunske storitve menjave pnevmatik, svetovanja in servisa, ne glede na to, kateri Point S boste obiskali

 • icon-chrono1509973987.png
  OBLJUBA 3

  V Point S se zavezujemo, da celoten proces menjave pnevmatik na vašem ne bo trajal dlje kot eno uro (od sprejema v delavnico)!

Loading...Please wait
Point S z uporabo piškotkov optimizira zasnovo in delovanje naše spletne strani. Če nadaljujete z obiskom naše spletne strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o naših piškotkih in kako jih uporabljamo. Nadaljuj